Presentació

Dia a dia és un blog educatiu on hi trobareu experiències de la vida d'aula i de l'escola. Podreu veure algunes de les feines que ha fet, i fa, l'alumnat de 2n de primària del CP Mestre Guillemet de Santa Eugènia durant el curs 2010-2011.

El que ens ha motivat a iniciar aquest blog és la feina que els nins i nines estan fent. És molt motivant per a ells compartir amb els seus pares, mestres, amics i coneguts algunes de les coses que fan. També és agradable pels pares veure que fan els seus fills i pels mestres, l'alumnat. També, per a nosaltres, els mestres, és enriquidor conèixer les vostres opinions. Per tot això, s'ha creat Dia a dia.

diumenge, 3 d’abril del 2011

Diari personal (II)

Com bé sabeu, des de principi de curs, els nins i nines de 2n de primària escrivim un diari personal. En aquest diari explicam fets, anècdotes i sentiments que experimentam al llarg de la setmana. De cada vegada ho feim més bé. De cada vegada ho feim més net i més clar, explicam els fets amb més detalls, i fins i tot, explicam com ens sentim o com pensam que se senten els altres.

Amb el permís dels i les alumnes, hem publicat alguns exemples dels nostres diaris. Si els voleu llegir, clicau el següent enllaç:

Exemples del diari personal (pdf)

Diari Personal (I)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada