Presentació

Dia a dia és un blog educatiu on hi trobareu experiències de la vida d'aula i de l'escola. Podreu veure algunes de les feines que ha fet, i fa, l'alumnat de 2n de primària del CP Mestre Guillemet de Santa Eugènia durant el curs 2010-2011.

El que ens ha motivat a iniciar aquest blog és la feina que els nins i nines estan fent. És molt motivant per a ells compartir amb els seus pares, mestres, amics i coneguts algunes de les coses que fan. També és agradable pels pares veure que fan els seus fills i pels mestres, l'alumnat. També, per a nosaltres, els mestres, és enriquidor conèixer les vostres opinions. Per tot això, s'ha creat Dia a dia.

diumenge, 6 de març del 2011

El calendari i el rellotge

Cada setmana, des del mes de setembre, hem tengut un encarregat de mirar la data al calendari i escriure la data a la pissarra. També d'anotar si aquell dia faltava algú. De tant en tant, miravem també l'hora en el rellotge que tenim a l'aula. En aquests moment tots els nins i les nines de l'aula ja han estat encarregats almenys una vegada d'aquesta tasca. A partir d'ara començarem una segona volta d'encarregats i ens fixarem encara més amb l'hora que marqui el rellotge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada