Presentació

Dia a dia és un blog educatiu on hi trobareu experiències de la vida d'aula i de l'escola. Podreu veure algunes de les feines que ha fet, i fa, l'alumnat de 2n de primària del CP Mestre Guillemet de Santa Eugènia durant el curs 2010-2011.

El que ens ha motivat a iniciar aquest blog és la feina que els nins i nines estan fent. És molt motivant per a ells compartir amb els seus pares, mestres, amics i coneguts algunes de les coses que fan. També és agradable pels pares veure que fan els seus fills i pels mestres, l'alumnat. També, per a nosaltres, els mestres, és enriquidor conèixer les vostres opinions. Per tot això, s'ha creat Dia a dia.

dimecres, 16 de març del 2011

Els animals

A la classe de 2n hem estudiat els animals. Per treballar aquest tema vàrem parlar del que ja sabíem sobre els animals. Després, vàrem parlar del que ens agradaria saber. Vàrem cercar informació i la vàrem posar en comú perquè tots poguéssim aprendre coses noves. Finalment, vàrem resumir el que havíem après.

Us adjuntam les converses que tinguérem durant el procés d'aprenentatge d'aquest tema.


Parlant d'animals, ens adonàrem que, molts de contes i històries infantils, tenen com a protagonistes els animals. LLegírem "De què fa gust la lluna", un conte en el que una tortuga, un elefant, una jirafa, una zebra, un lleó, una guineu, un mico i un ratolí volen esbrinar de què fa gust la lluna.

També nosaltres vàrem voler dibuixar el nostre animal.

Dibuixos animals (pdf)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada