Presentació

Dia a dia és un blog educatiu on hi trobareu experiències de la vida d'aula i de l'escola. Podreu veure algunes de les feines que ha fet, i fa, l'alumnat de 2n de primària del CP Mestre Guillemet de Santa Eugènia durant el curs 2010-2011.

El que ens ha motivat a iniciar aquest blog és la feina que els nins i nines estan fent. És molt motivant per a ells compartir amb els seus pares, mestres, amics i coneguts algunes de les coses que fan. També és agradable pels pares veure que fan els seus fills i pels mestres, l'alumnat. També, per a nosaltres, els mestres, és enriquidor conèixer les vostres opinions. Per tot això, s'ha creat Dia a dia.

divendres, 11 de març del 2011

Jaia Corema

Avui hem tallat la primera cama a la Jaia Corema. Això vol dir que només queden sis setmanes perquè arribin les vacances de Pàsqua i per tant, perquè acabai el 2n trimestre del curs.

Mirau quina Jaia Corema més guapa han pintat dos alumnes de la classe.


2 comentaris:

  1. Quina passada!hem pensat es papas d´en Francesc.Vaja blog més "chulo". N´Úrsula ha disfrutat molt des conte.En Francesc de veure i mostrar-nos la seva Jaia Corema que ha fet amb en Dani.I les cares de colors,que divertides!!Enhorabona!I moltes de gràcies per aquests moments tant bons que podem compartir amb els nins.

    ResponElimina
  2. M'agrada molt aquesta Jaia Corema! I aquest bloc encara més! Es un bloc que està molt ben fet.

    ResponElimina