Presentació

Dia a dia és un blog educatiu on hi trobareu experiències de la vida d'aula i de l'escola. Podreu veure algunes de les feines que ha fet, i fa, l'alumnat de 2n de primària del CP Mestre Guillemet de Santa Eugènia durant el curs 2010-2011.

El que ens ha motivat a iniciar aquest blog és la feina que els nins i nines estan fent. És molt motivant per a ells compartir amb els seus pares, mestres, amics i coneguts algunes de les coses que fan. També és agradable pels pares veure que fan els seus fills i pels mestres, l'alumnat. També, per a nosaltres, els mestres, és enriquidor conèixer les vostres opinions. Per tot això, s'ha creat Dia a dia.

diumenge, 6 de març de 2011

Responsabilitats

Cada un dels membres de l'aula tenim assignada una responsabilitat, que fa que la feina es desenvolupi de manera més àgil. Així, hi ha responsables de repartir i organitzar els llibres, responsables de repartir els fulls, responsables de recollir els deures, responsables d'esborrar la pissarra, responsables de cuidar les plantes de l'aula, responsables d'organitzar els suros, responsables de repartir les capses del material, responsables de la biblioteca d'aula, responsables de col·locar les taules, etc. Aquestes responsabilitats poden anar variant segons les necessitats, com també poden anar variant els seus responsables.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada