Presentació

Dia a dia és un blog educatiu on hi trobareu experiències de la vida d'aula i de l'escola. Podreu veure algunes de les feines que ha fet, i fa, l'alumnat de 2n de primària del CP Mestre Guillemet de Santa Eugènia durant el curs 2010-2011.

El que ens ha motivat a iniciar aquest blog és la feina que els nins i nines estan fent. És molt motivant per a ells compartir amb els seus pares, mestres, amics i coneguts algunes de les coses que fan. També és agradable pels pares veure que fan els seus fills i pels mestres, l'alumnat. També, per a nosaltres, els mestres, és enriquidor conèixer les vostres opinions. Per tot això, s'ha creat Dia a dia.

diumenge, 6 de març del 2011

L'escola d'avui, l'escola d'ahir

A principi de curs, arran de descriure la nostra escola i parlar sobre com està organitzada i quines persones la formen, sorgeix la pregunta sobre perquè li posaren el nom de CP Mestre Guillemet.

Un dels alumnes pensava que feia el nom de l'actual mestre Guillem, tutor de 6è.

La curiositat va anar creixent i un altre alumne, va demanar quan es va construir.

Per això, vàrem convidar el director perquè vengués a explicar-nos totes aquestes coses i moltes altres.

Abans de la visita vàrem parlar sobre totes aquelles qüestions que ens agradaria saber de l'escola i cada un va escriure la seva pregunta.

Tot seguit trobareu la transcripció de les preguntes que feren els inins i les nines ,i les respostes que va donar el nostre director.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada