Presentació

Dia a dia és un blog educatiu on hi trobareu experiències de la vida d'aula i de l'escola. Podreu veure algunes de les feines que ha fet, i fa, l'alumnat de 2n de primària del CP Mestre Guillemet de Santa Eugènia durant el curs 2010-2011.

El que ens ha motivat a iniciar aquest blog és la feina que els nins i nines estan fent. És molt motivant per a ells compartir amb els seus pares, mestres, amics i coneguts algunes de les coses que fan. També és agradable pels pares veure que fan els seus fills i pels mestres, l'alumnat. També, per a nosaltres, els mestres, és enriquidor conèixer les vostres opinions. Per tot això, s'ha creat Dia a dia.

dilluns, 14 de març del 2011

Pintam com Hanoch Piven

Els nins i nines de 2n de primària hem conegut la tasca d'un artista que ens ha agradat molt, en Hanoch Piven. Després de conèixer algunes de les seves obres hem provat de crear cares amb material reciclat. 

En Tomeu, mestre de 5è, ens ha ajudat a fer les fotografies i un vídeo de tota aquesta feina. Si us fa ganes veure les nostres creacions aquí teniu l'enllaç del vídeo que ha creat en Tomeu.

Video "Pintam com Hanoch Piven"

Gràcies Tomeu!

1 comentari:

  1. Unes cares molt divertides! A més gràcies a aquest enllaç hem descobert un nou blog de l'escola del que segur que també gaudirem molt!

    ResponElimina